Teen Patti Master Download
Sad Shayari Gujarati
તકલીફ એ નથી કે કોઈ

તકલીફ એ નથી કે
કોઈ રિસાઈને ચાલ્યું જાય,
તકલીફ એ છે કે લોકો હસતાં હસતાં
વાત કરવાનું બંધ કરી દે છે !!

takalif e nathi ke
koi risaine chalyu jay,
takalif e chhe ke loko hasata hasata
vat karavanu bandh kari de chhe !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Sad Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Sad Shayari Gujarati on 2022-06-30 06:08:09. You can browse QuotesDiary for more sad status gujarati and can enjoy best sad quotes gujarati with attractive background image and sad quotes in gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.