Teen Patti Master Download
Happy Valentines Day
હું ચોકલેટ એટલા માટે નથી

હું ચોકલેટ એટલા માટે
નથી લાવતો કે એ તને ગમે છે,
પણ એટલા માટે લાવું છું કે એ મારો
તારા પ્રત્યેનો પ્રેમ દર્શાવે છે !!
🍫🍫🍫 હેપ્પી ચોકલેટ ડે 🍫🍫🍫

hu chokalet etal mate
nathi lavato ke e tane game chhe,
pan etal mate lavu chhu ke e maro
tar pratyeno prem darshave chhe !!
🍫🍫🍫 happy chocolate day 🍫🍫🍫

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Festival Status Shayari

QuotesDiary have created this happy valentines day on 2023-02-09 05:57:37. You can browse QuotesDiary for more latest happy valentines day and can enjoy best happy valentines day in gujarati with attractive background image and valentines day shayari in gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.