Shala Rojmel
બસ એક વાત યાદ રાખજો,

બસ એક વાત યાદ રાખજો,
ઈશ્વર પાસેથી આશા રાખવા વાળા
ક્યારેય નિરાશ નથી થતા !!
🌻🌹💐શુભ રાત્રી💐🌹🌻

Bas ek vat yad rakhajo,
ishvar pasethi asha rakhava vala
kyarey nirash nathi thata !!
🌻🌹💐Shubh ratri💐🌹🌻

search

About

Gujarati Shayari

We have 27391 + Gujarati Shayari with image. You can browse our Gujarati status collection and can enjoy latest Gujarati status, latest Gujarati Shayari, latest gujarati suvichar with image and in Gujarati font.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.