Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Sambandh Status Gujarati
ઘણીવાર તમારે લોકોનો સાથ છોડવો

ઘણીવાર તમારે લોકોનો
સાથ છોડવો પડે છે એટલા માટે નહીં કે
તમને એમની પરવાહ નથી પણ એટલા
માટે કે તમારા હોવા ના હોવાથી એમને
કોઈ ફરક નથી પડતો !!

ghanivar tamare lokono
sath chhodavo pade chhe etala mate nahi ke
tamane emani paravah nathi pan etala
mate ke tamara hova na hovathi emane
koi farak nathi padato !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Sambandh Status Gujarati

QuotesDiary have created this Sambandh Status Gujarati on 2024-04-16 12:54:50. You can browse QuotesDiary for more relationship status gujarati and can enjoy best relationship shayari gujarati with attractive background image and sambandho shayari gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.