Teen Patti Master Download
Sad Shayari Gujarati
તમે ભલે મારી સાથે ગમે

તમે ભલે મારી સાથે
ગમે તેવો વ્યવહાર કર્યો હોય,
મેં ક્યારેય તમારું ખરાબ નથી
વિચાર્યું અને મારા દિલમાંથી તમારા
માટે હંમેશા દુવા જ નીકળી છે !!

tame bhale mari sathe
game tevo vyavahar karyo hoy,
me kyarey tamaru kharab nathi
vicharyu ane mara dilamanthi tamara
mate hammesha duva j nikali chhe !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Sad Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Sad Shayari Gujarati on 2023-06-22 15:14:33. You can browse QuotesDiary for more sad status gujarati and can enjoy best sad quotes gujarati with attractive background image and sad quotes in gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.