Teen Patti Master Download
Romantic Shayari Gujarati
તમે અમને પ્રેમ કરો કે

તમે અમને પ્રેમ કરો કે
ના કરો એ તમારી મરજી છે,
પણ અમે તમને છેલ્લા શ્વાસ સુધી
પ્રેમ કરીશું એ અમારી મરજી છે !!

tame amane prem karo ke
na karo e tamari maraji chhe,
pan ame tamane chhella shvas sudhi
prem karishun e amari maraji chhe !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Romantic Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Romantic Shayari Gujarati on 2023-06-10 05:05:23. You can browse QuotesDiary for more Romantic Status Gujarati and can enjoy best prem shayari gujarati with attractive background image and Romantic Love Shayari Gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.