Teen Patti Master Download
Romantic Shayari Gujarati
તને ક્યાં ખબર છે કે

તને ક્યાં ખબર છે
કે હું તને કેટલો પ્રેમ કરું છું,
ઉપરવાળા સામે આ માથું જો નમે
તો પહેલા તારી ખુશી માંગુ છું !!

tane kya khabar chhe
ke hu tane ketalo prem karu chhu,
uparavala same aa mathu jo name
to pahela tari khushi mangu chhu !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Romantic Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Romantic Shayari Gujarati on 2023-06-02 07:51:35. You can browse QuotesDiary for more Romantic Status Gujarati and can enjoy best prem shayari gujarati with attractive background image and Romantic Love Shayari Gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.