Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Love Shayari Gujarati
પ્રેમને ક્યારેય નફરત ના કરતા,

પ્રેમને ક્યારેય નફરત ના કરતા,
કેમ કે જયારે દુનિયા તમને નફરત કરશે
ત્યારે ફક્ત પ્રેમ જ તમને પ્રેમ કરશે !!

premane kyarey nafarat na karata,
kem ke jayare duniya tamane nafarat karashe
tyare fakt prem j tamane prem karashe !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Love Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Love Shayari Gujarati on 2022-07-30 21:41:30. You can browse QuotesDiary for more love quotes gujarati and can enjoy best love status gujarati with attractive background image and diku love shayari gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.