Teen Patti Master Download
Life Quotes Gujarati
જો તમને ખબર પડી જાય

જો તમને ખબર પડી જાય કે
તમારી ગેહાજરીમાં તમારા વિશે કેટલું
સારું ખરાબ બોલવામાં આવ્યું છે તો તમે ઘણા
લોકો સામે જોવાનું પણ બંધ કરી દેશો !!

jo tamane khabar padi jay ke
tamari gehajarima tamara vishe ketalu
saru kharab bolavam aavyu chhe to tame ghana
loko same jovanu pan bandh kari desho !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Life Quotes Gujarati

QuotesDiary have created this Life Quotes Gujarati on 2024-04-30 05:52:27. You can browse QuotesDiary for more meaningful gujarati quotes on life and can enjoy best life shayari gujarati with attractive background image and gujarati life quotes with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.