Teen Patti Master Download
Breakup Shayari Gujarati
જયારે જયારે તારા વગર જીવી

જયારે જયારે તારા વગર
જીવી લેવાની વાત આવી,
ત્યારે ત્યારે તારી બધી
મુલાકાતો યાદ આવી !!

jayare jayare tara vagar
jivi levani vat aavi,
tyare tyare tari badhi
mulakato yad aavi !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Breakup Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Breakup Shayari Gujarati on 2022-09-21 06:46:51. You can browse QuotesDiary for more Breakup Status Gujarati and can enjoy best Judai Shayari Gujarati with attractive background image and Judai Status Gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.