Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Gujarati Suvichar
મુશ્કેલ સમયમાં સાથ આપવાના બદલે

મુશ્કેલ સમયમાં સાથ આપવાના
બદલે જ્ઞાન આપે એવા લોકોથી દુર રહેવું,
જીવનમાં ખોટું કોણ છે એ જોવા કરતા
ખોટું શું છે એ વધારે અગત્યનું છે !!

mushkel samayama sath aapavana
badale gnan aape eva lokothi dur rahevu,
jivan ma khotu kon chhe e jova karata
khotu shun chhe e vadhare agatyanu chhe !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Gujarati Suvichar

QuotesDiary have created this Gujarati Suvichar on 2023-08-23 03:18:29. You can browse QuotesDiary for more quotes gujarati and can enjoy best motivational quotes gujarati with attractive background image and suvichar in gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.