Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Gujarati Jokes
ટ્રેનમાં રિઝર્વેશન વગરની યાત્રા અને

ટ્રેનમાં રિઝર્વેશન વગરની
યાત્રા અને પરિણીત મહિલા સાથે પ્રેમ
લાંબો નથી ટકતો કેમ કે અસલી માલિક
ગમે ત્યારે આવીને ઉભા કરી શકે છે !!

train ma reservation vagarani
yatra ane parinit mahila sathe prem
lambo nathi takato kem ke asali malik
game tyare avine ubha kari shake chhe !!

Gujarati Jokes

1 year ago

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Gujarati Jokes

QuotesDiary have created this Gujarati Jokes on 2023-06-29 17:16:14. You can browse QuotesDiary for more funny shayari gujarati and can enjoy best funny status gujarati with attractive background image and gujarati comedy jokes with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.