Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Good Night Shayari Gujarati
જિંદગી જયારે હસાવે ત્યારે સમજવું

જિંદગી જયારે
હસાવે ત્યારે સમજવું કે
સારા કર્મોનું ફળ મળ્યું છે,
ને જિંદગી જ્યારે રડાવે તો સમજવું
કે સારા કર્મો કરવાનો
સમય આવ્યો છે !!
💐🌺🙏શુભ રાત્રી 🙏🌺💐

jindagi jayare
hasave tyare samajavu ke
sara karmonu fal malyu chhe,
ne jindagi jyare radave to samajavu
ke sara karmo karavano
samay aavyo chhe !!
💐🌺🙏shubh ratri 🙏🌺💐

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Good Night Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Good Night Shayari Gujarati on 2022-08-31 06:05:58. You can browse QuotesDiary for more Good Night Gujarati and can enjoy best good night thought in gujarati with attractive background image and good night quotes gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.