Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Good Night Shayari Gujarati
મને ખબર નથી કે આ

મને ખબર નથી કે
આ હાર અને જીત શું છે
પણ જે વ્યક્તિમાં હિંમત હોય છે
તે શૂન્યમાંથી પણ શરુ કરવાની
અદભુત શક્તિ ધરાવે છે !!
🌹🌷💐 શુભ રાત્રી 💐🌷🌹

mane khabar nathi ke
aa har ane jit shun chhe
pan je vyaktim ahimmat hoy chhe
te shunyamanthi pan sharu karavani
adabhut shakti dharave chhe !!
🌹🌷💐 shubh ratri 💐🌷🌹

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Good Night Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Good Night Shayari Gujarati on 2023-06-12 14:35:22. You can browse QuotesDiary for more Good Night Gujarati and can enjoy best good night thought in gujarati with attractive background image and good night quotes gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.