Teen Patti Master Download
Good Morning Quotes Gujarati
જીવનમાં કાચ અને પડછાયા જેવા

જીવનમાં કાચ અને
પડછાયા જેવા દોસ્ત રાખો,
કેમ કે કાચ ક્યારેય ખોટું નહીં બોલે
અને પડછાયો કદી સાથ નહીં છોડે !!
🌻🌹🌻શુભ સવાર🌻🌹🌻

jivan ma kach ane
padachhaya jeva dost rakho,
kem ke kach kyarey khotu nahi bole
ane padachayo kadi sath nahi chhode !!
🌻🌹🌻shubh savar🌻🌹🌻

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Good Morning Quotes Gujarati

QuotesDiary have created this Good Morning Quotes Gujarati on 2022-09-19 17:55:27. You can browse QuotesDiary for more good morning shayari gujarati and can enjoy best good morning suvichar gujarati with attractive background image and gujarati good morning message with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.