Teen Patti Master Download
Good Morning Quotes Gujarati
ખોટું વહેલું કે મોડું પકડાઈ

ખોટું વહેલું કે મોડું પકડાઈ જાય છે,
અને સાચું વહેલું કે મોડું પરખાઈ જાય છે,
ખોટું પકડાય ત્યારે અંત અને સાચું પરખાય
ત્યારે આરંભ થતો હોય છે !!
🌹🌷💐 શુભ સવાર 💐🌷🌹

khotu vahelu ke modu pakadai jay chhe,
ane sachhu vahelu ke modu parakhai jay chhe,
khotu pakaday tyare ant ane sachhu parakhay
tyare aarambh thato hoy chhe !!
🌹🌷💐 shubh savar 💐🌷🌹

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Good Morning Quotes Gujarati

QuotesDiary have created this Good Morning Quotes Gujarati on 2024-03-30 00:28:45. You can browse QuotesDiary for more good morning shayari gujarati and can enjoy best good morning suvichar gujarati with attractive background image and gujarati good morning message with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.