Teen Patti Master Download
Good Morning Quotes Gujarati
મોઢા પર સાચું બોલનારા અને

મોઢા પર સાચું બોલનારા
અને ગુસ્સો કરવા વાળા લોકો,
એ લોકો કરતા લાખ ગણા સારા હોય છે,
જે આપણી સામે કંઇક અલગ અને
પીઠ પાછળ અલગ હોય છે !!
🌹🌷💐 શુભ સવાર 💐🌷🌹

modha par sachhu bolanara
ane gusso karava val loko,
e loko karata lakh gana sara hoy chhe,
je aapani same kaik alag ane
pith pachhal alag hoy chhe !!
🌹🌷💐 shubh savar 💐🌷🌹

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Good Morning Quotes Gujarati

QuotesDiary have created this Good Morning Quotes Gujarati on 2023-07-11 23:16:41. You can browse QuotesDiary for more good morning shayari gujarati and can enjoy best good morning suvichar gujarati with attractive background image and gujarati good morning message with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.