Teen Patti Master Download
Good Morning Quotes Gujarati
મિત્રતા જરૂરી છે, સંબંધો પણ

મિત્રતા જરૂરી છે,
સંબંધો પણ જરૂરી છે પરંતુ
જીવનની દરેક મુશ્કેલ પરિસ્થિતિ
દર્શાવે છે કે જીવનમાં એકલા રહેવાની
કળાનું આવડવું પણ બહુ જરૂરી છે !!
🌹🌷💐 શુભ સવાર 💐🌷🌹

mitrata jaruri chhe,
sambandho pan jaruri chhe parantu
jivanani darek mushkel paristhiti
darshave chhe ke jivanama ekala rahevani
kalanu avadavu pan bahu jaruri chhe !!
🌹🌷💐 shubh savar 💐🌷🌹

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Good Morning Quotes Gujarati

QuotesDiary have created this Good Morning Quotes Gujarati on 2023-04-23 16:44:49. You can browse QuotesDiary for more good morning shayari gujarati and can enjoy best good morning suvichar gujarati with attractive background image and gujarati good morning message with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.