Teen Patti Master Download
Bulk Fantasy Teams Generator
Dosti Shayari Gujarati
જયારે હું ને મારો પાક્કો

જયારે હું ને મારો પાક્કો
દોસ્ત વાતો કરતા હોઈએ,
ત્યારે કોઈની તાકાત છે કે
અમારી વાતો સમજી શકે !!

jayare hu ne maro pakko
dost vato karata hoie,
tyare koini takat chhe ke
amari vato samaji shake !!

RECOMMENDED FOR YOU

search

About

Dosti Shayari Gujarati

QuotesDiary have created this Dosti Shayari Gujarati on 2022-08-24 03:21:59. You can browse QuotesDiary for more dosti status gujarati and can enjoy best dosti shayari gujarati text with attractive background image and Friendship Gujarati with Hindi Font. You can set this as WhatsApp Status, Download Status image or even you can share on your favorite Social media in just one click. Enjoy Hindi Shayari with QuotesDiary.

More Information

You can read latest Gujarati status, Gujarati Shayari, Gujarati Quotes with QuotesDiary. We have best collection of latest gujarati status image, latest gujarati shayari image and latest gujarati suvichar image.

અમારી વેબસાઈટ પર તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવીચારનો આનંદ માણી શકો છો. અહીં તમે ગુજરાતી સ્ટેટસ,ગુજરાતી શાયરી અને ગુજરાતી સુવિચારની સુંદર ઈમેજ જોઈ અને ડાઉનલોડ કરી શકો છો.